Niksi "zagrizli" za Bogdana

Kako navode američki mediji, NBA tim Njujork niksi pokazuju veliko interesovanje da u svoje redove dovedu srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića, koji nastupa za Sakramento kingse.

Kako prenosi Šon Deveni, novinar nekoliko američkih medija (između ostalih Forbsa), Njujork niksi pokazuju veliko interesovanje za srpskim bekom.

Bogdanovića su Sakramento kingsi draftovali 2012. godine, a 27-godišnji košarkaš je u najjaču ligu sveta otišao pre tri sezone. Bogdanović je dolaskom u NBA potpisao trogodišnji ugovor vredan 27 miliona, čime je postao najplaćeniji novajlija lige u njenoj istoriji.

Početkom nove NBA sezone, u Americi su se pojavili članci o tome kako je Bogdan nezadovoljan ulogom i minutima u Sakramentu, kao i da ne želi da produži saradnju sa Kingsima, što je srpski košarkaš demantovao.

"Srećan sam što igram u NBA i što sam deo tima. Veoma sam srećan da radim sve što mogu. Ne znam šta je pisano. Ko je rekao bilo šta? Najiskrenije, pokušavam da ne koristim telefon i da ne pratim medije na dan utakmice. Pokušavam da budem koncentrisan samo na meč. Kažu da nisam srećan, a ja pitam da li čovek koji nije srećan igra ovako. Što se tiče ugovora, videćemo. Možda novi ugovor potpišem sutra, možda za mesec dana. Ko zna...", izjavio je Bogdanović prošlog meseca.

Američki mediji navode da bi Bogdanović sredinu promenio u razmeni igrača, tačnije trejdu, a da su Niksi favoriti u tom razvoju situacije. 

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво