Trinkijeri: Nije izgledalo dobro, ali je ukus fantastičan

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim ostvario važan trijumf protiv FMP-a u ABA ligi.

"Izuzetno teška utakmica. Jedna ekipa je bila sveža, pogodila je sve, a druga se motala po terenu. Nismo dobro igrali, ali smo napravili sve da dobijemo utakmicu. FMP je dobro igrao, pripremili su se, bili efikasni. Mi smo komplikovali život. Nije izgledalo dobro, ali je ukus fantastičan. Izuzetno važna pobeda. To je najvažnije", rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije posle meča.

Partizan ima 5-0 u Evrokupu, pobeda protiv FMP-a došla je posle velikog umora, a Trinkijeri je upitan koliko će to psihološki i emotivno značiti ekipi za nastavak takmičenja.

"Znače do sutra u sedam kad je trening. Teško je planirati nesto. Jedva čekam pauzu od Evrokupa da s profom Koprivicom nešto treniramo. Ekipa ima ogromnu potrebu da trenira, ali ne uspevamo. Od Limoža smo imali 25 minuta treninga. Svakog dana gledam ko je zdrav, ko nije... Voleo bih da mogu da koristim tih 5-0, ali svaku utakmicu moramo da igramo. U utorak je Venecija, čeka nas teška utakmica", zaključio je Trinkineriji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво