Zvezda dočekuje Himki uz imperativ pobede

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova dočekuju u dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipu Himkija u meču 6. kola Evriloge. Tok meča i kretanje rezultat pratite na našem portalu.

U Beograd stiže tim koji se izuzetno pojačao u prethodnom prelaznom roku. Od ove sezone za "žute" iz podmoskovlja igra i nekadašnji plej Crvene zvezde Stefan Jović.

Ponovo će se jedna od najvećih zvezda evropske košarke, Aleksej Šved predstaviti Zvezdinoj publici koja će biti šesti igrač tima.

Trener crveno-belih Andrija Gavrilović odlično poznaje prilike u ruskom timu sa kojim je osvojio nekoliko trofeja, uključujući i dva Evrokupa.

"Radio sam sedam godina u Himkiju i za taj klub me vežu brojne uspomene, osvojili smo i dva trofeja Evrokupa, i radujem se utakmici sa bivšim glavnim trenerom Kurtinaitisom. Ali na terenu nema prijateljstva, mnogo nam je važna ova utakmica i pobeda u njoj, svesni smo dobrog "momentuma" i poslednjih rezultata Himkija, ali pred našim navijačima pobeda je imperativ i to na bilo koji način!" rekao je prvi trener crveno-belih.

Crveno-belu su 15. na tabeli elitnog takmičenja sa jednom pobedom uz četiri poraza, dok je Himki na četvrtom mestu sa skorom 4-1.

Utakmica Crvena zvezda - Himki igra se od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić", a nakon toga se crveno-beli u sedmom kolu, protiv madridskog Reala, ponovo sele u „Štark Arenu".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво