Bostonu derbi istoka, veliki peh za Voriorse

Boston Seltiksi savladali su u derbiju istoka Milvoki Bakse u TD gardenu rezultatom 116:105. Golden stejt je zabeležio poraz od Finiksa 121:110 ali i ostao bez Stefa Karija koji je doživeo prelom šake. "Revolveraški" obračun Vašingtona i Hjustona pripao "Raketama" uz 59 poena neverovatnog Džejmsa Hardena.

U derbiju Istoka, Boston je pobede stigao posle velikog preokreta u drugom poluvremenu.

Tim iz Milvokija imao je 16 poena prednosti posle druge deonice (58:42), ali su "Kelti" odigrali neverovatnu treću četvrtinu (38:18) i pred svojim navijačima odneli pobedu u Bostonu.

Seltikse je predvodio fantastični Kemba Voker sa 32 poena, uz po šest skokova i asistencija. Pomoć je imao u Džejsonu Tejtumu koji je dodao 25 poena. U redovima Baksa Kris Midlton imao je 24, a Janis Adetokunbo 22 poena, 14 skokova i pet asistencija.

Golden stejt zabeležio je novi poraz, ovaj put od Finiks Sansa 121:110.

Ekipu Stiva Kera još više može da zabrine povreda Stefa Karija koji je doživeo prelom šake leve ruke i očekuje ga duža pauza.

Lom šake Karija, u situaciji kada je na njega pao centar Sansa Eron Bejns, novi je udarac za Golden Stejt, nakon što će biti duže odsutan i Klej Tompson.

Upravo je Bejns dao veliki doprinos trijumfu Finiksa sa 24 poena, 13 skokova i sedam asistencija, dok je Devin Buker ubacio 31.

Hjuston Rokitsi pobedili su Vizardse u Vašingtonu u pravom "revolveraškom obračunu" 159:158.

Sa jedne strane briljirao je neverovatni Džejms Harden sa 59 poena i devet asistencija, dok je ekipu Vašingtona predvodio Bredli Bil sa 46 poena i osam asistencija.

Pobedi Raketa doprineli su i Klint Kapela sa 21 poenom i 12 skokova, dok je Rasel Vestbruk ostvario novi tripl-dabl sa 17 poena, 10 skokova i 12 asistencija.

Juta je iznenadila Los Anđeles Kliperse 110:96. Najzaslužniji za pobedu Džezera bio je Majk Konli sa 29 poena i pet asistencija, a pratio ga je Donovan Mičel sa 24 koša. U redovima Klipersa, za koje nije igrao Kavaj Lenard, Lu Vilijams zabeležio je 24 poena.

Aktuelni šampion Toronto slavio je nad nad Detroit Pistonsima 125:113 uz odličnu partiju Paskala Sijakama koji je postigao 30 poena. Pratio ga je Kajl Lauri sa 20 poena iz osam asistencija.

Filadelfija je pobedom nad Minesotom 117:95 zadržala maksimalan učinak u novoj sezoni NBA lige u duelu koji je obeležila tuča centara Džoela Embida i Karla Entoni-Taunsa. Seventisikserse predvodio je Džoel Embid sa 19 poena.

Kompletne rezultate i tabelu pogledajte ovde. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво