Teodosić junak preokreta Virtusa

Srpski košarkaš Miloš Teodosić postigao je pobedonosni koš za Virtus u pobedi nad Monakom od 77:75 u meču petog kola Evrokupa.

Teodosić je bio daleko najbolji košarkaš Virtusa, koji je do pobede došao nakon velikog preokreta u poslednjoj četvrtini.

Virtus je imao nešto više od jedne sekunde u poslednjem napadu, a srpski plejmejker je uspeo da izbori poziciju za šut i pogodi dugu dvojku.

Monako je imao 11 poena prednosti u četvrtoj deonici, ali je tim koji sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević uspeo da preokretom dođe do pobede.

Teodosić je meč završio sa 24 poena i sedam asistencija, a pomoć je imao u 12 poena Gejnsa i 11 Gembla. Stefan Marković postigao je devet poena i imao šest asistencija.

Virtus nakon pet odigranih mečeva ima četiri pobede i jedan poraz i deli prvu poziciju sa grčkim Promiteasom u Grupi A Evrokupa. Na tabeli grupe iza dve ekipe nalaze se Monako (3-2), Andora (2-3), Ulm (1-4), Makabi Rišon (1-4).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво