Radanov MVP ABA lige u oktobru

Košarkaš FMP-a iz Železnika Aleksa Radanov najkorisniji je igrač meseca oktobra u ABA ligi, objavljeno je danas na sajtu regionalnog takmičenja.

Radanov je dao veliki doprinos mladom timu FMP-a da posle četiri runde, zajedno sa Cedevita Olimpijom, drži prvo mesto na tabeli ABA lige sa skorom 4-0.

Talentovani košarkaš u proseku po utakmici beležio je 14,3 poena, pet skokova, 3,4 asistencije za ukupan indeks korisnosti 20,3.

"Veoma mi je drago što sam došao do priznanja, ali mi je još važnije što smo odlično startovali u ABA ligi, koja je ove sezone veoma jaka. Nagrada je priznanje za ceo tim i motiv da radimo da još jače radimo", rekao je Radanov.

Radanov je letos stigao u FMP iz Crvene zvezde.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво