FMP ubedljiv u Zagrebu, raspoložena Mega protiv Zadra

Košarkaši FMP-a savladali su kao gosti ekipu Cibone sa 81:63 i zabeležili treći trijumf u ABA ligi. Ekipa Mega Bemaksa na svom terenu ubedivo slavila protiv Zadra 98:74.

FMP je u Zagrebu odigrao odličan meč, pa su izabranici Vladimira Jovanovića na kraju zabeležili i ubedljiv trijumf – 81:63.

Posle izjednačene prve četvrtine, "panteri" stižu do prednosti na poluvremenu, koja je uvećana pred ulazak u poslednju četvrtinu (57:51).

Kada se očekivalo da će Cibona pojačati tempo, upravo se desilo suprotno. FMP je poslednju četvrtinu dobio rezultatom 24:12 za treću pobedu u takmičenju.

Duop Rit bio je najefikasniji sa 19 poena, Jeremić je dodao 15, a Radanov 13. U timu Cibone najefikasniji je bio Novačić sa 10 poena.

Ekipa Mge došla je do prve pobede u sezoni, pošto je ubedljivo trijumfovala protiv Zadra 98:74.

Prvo poluvreme proteklo je u prilično izjednačenoj borbi, da bi se u nastavku Mega rezultatski odlepila i na kraju zabeležila ubedljiv trijumf.

Čak šestorica domaćih igrača bili su dvocifreni, a najefikasniji je bio Nikola Mišković sa 18 poena. U timu Zadra Alen je postigao 24 poena.

Mega je zabeležila prvu pobedu u takmičenju, dok Zadar ima sva tri poraza.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво