Tomić čestitao timu na borbenosti

Trener Crvene zvezde Milan Tomić čestitao je Makabiju na dramatičnoj pobedi, ali i svom timu na pokazanoj igri i borbenosti. Istakao je da je produžetak možda odlučio izostanak Gista i Fajea iz tima.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Makabija sa 84:69 pred 12 hiljada gledalaca u dvorani "Menora Mivtačim" posle dramatičnog produžetka.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić je posle meča čestitao domaćoj ekipi na pobedi i istakao borbenost svoga tima. 

"Čestitke Makabiju na pobedi. Na početku utakmice nismo odigrali dobro,dozvolili smo Makabiju dosta kontranapada. Ipak, u nastavku smo postavili dobru pozicionu odbranu, počeli smo da ubacujemo I vratili se rezultatski u utakmicu. Na kraju smo imali i taj otvoren šut za tri poena koji bi nam doneo pobedu, dok je u produžetku bilo teško reagovati bez Gista koji je bio povređen, i Fajea koji je izašao iz igre zbog pet ličnih grešaka. Moram da čestitam mojim momcima što su se borili do samog kraja, i što su došli u poziciju da dobiju ovu utakmicu.", rekao je trener crveno-belih u Tel Avivu.

Tim Crvene zvezde vraća se danas u Beograd, a već u subotu kreću za Sloveniju, gde dan kasnije igraju sa Krkom u Novom Mestu.

Zvezda u četvrtak u dvorani Pionir dočekuje Barselonu u meču četvrtog kola Evrolige.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво