Sferopulos: Želimo punu dvoranu protiv Zvezde

Trener Makabija Janis Sferopulos pozvao je navijače da ispune dvoranu u Tel Avivu u četvrtak, kada gostuje Crvena zvezda.

Makabi još nije odigrao utakmicu pred domaćim navijačima u Evroligi, a trener Janis Sferopulos pozvao je pristalice "ponosa Izraela" da u velikom broju dođu na utakmicu protiv Crvene zvezde.

"Želim da pozovem sve navijače da ispune dvoranu do poslednjeg mesta u četvrtak i svojim glasovima pomognu da ostvarimo pobedu u prvoj utakmici u Evroligi na domaćem terenu", rekao je Sferopulos.

Makabi je u prva dva kola zabeležio dva poraza, od Himkija i Reala u gostima.

"Napad dobro funkcioniše na početku sezone, ali da bi pobeđivali u velikim mečevima moramo da podignemo nivo igre u odbrani na viši nivo", rekao je grčki trener.

Utakmica između Makabija i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.05 u Tel Avivu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво