Bogdanović odličan u pobedi nad Jutom, četiri poena Jokića

U predsezonskim mečevima NBA lige košarkaši Sakrameno Kingsa savladali su Jutu 128:115 uz 16 poena Bogdana Bogdanovića. Denver je slavio protiv Finiksa 107:104 uz četiri poena Nikole Jokića. Marjanović bez poena u pobedi Dalasa nad Oklahomom 107:70.

Bogdanović je predvodio Kingse do pobede na Džezerima sa 16 poena, osam asistencija i pet skokova za 29 minuta provedenih na parketu.

Solidnu partuju pružio je i Nemanja Bjelica koji je za 19 minuta postigao osam poena uz tri skoka. Najefikasniji u timu iz Sakramenta bio je Badi Hild sa 23 poena i pet asistencija.

U redovima Jute Donovan Mičel ubacio je 22, a Rudi Gober 17 poena uz šest skokova.

Denver je slavio protiv Finiksa 107:104 uz četri poena Nikole Jokića za 19 minuta koliko je proveo na terenu. Srpski centar je imao i po četiri poena i skoka.

Najefikasniji u redovima tima iz Kolorada bio je Džerami Grant sa 22 poena, Geri Heris je dodao 18. Za tim iz Finiksa Frenk Kaminski je bio najraspoloženiji sa 22 poena.

Dalas našeg Bobana Marjanovića deklasirao je Oklahomu 107:70. Naš centar nije uspeo da se upiše u strelce za devet minuta, koliko je proveo na parketu, ali je pet puta bio najviši u skoku. Briljirao je Luka Dončić sa 19 poena, 10 skokova i sedam asistencija. U ekipi Tandera Galinari je postigao 16 poena.

Marko Gudurić je ubacio četiri poena, uz tri skoka i dve asistencije za 19 minuta na parketu u porazu Mefisa od Šarlota 99:120.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво