Milvoki slavio i bez Janisa, pobede Filadelfije i Čikaga

U predsezonskim mečevima NBA lige Milvoki je bio bolji od Vašingtona 115:108, Filadelfija je savladala Orlando 124:96, dok je Čikago pobedio aktuelnog šampiona Toronto Reptorse 105:91.

Baksi, za koje na ovom meču nije nastupao Janis Adetokumbo, pobedili su Vašington 115:108. Kris Midlton bio je najefikasniji sa 22 poena, dok je Ersan Iljasova dodao 18. U redovima Vizardsa Bredli Bil zabeležio je 20 poena.

Seventisiksersi ubedljivo su slavili protiv Orlanda - 124:96. Tim iz Filadelfije predvodio je Džoel Embid sa 15 poena. Za tim sa Floride Fulc, Bamba i Aminu upisali su po 12 poena.

Bulsi su slavili protiv Toronta 105:91 predvođeni Zekom Lavinom koji je zabeležio 25 poena.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи