Tomić: Naši navijači su veći od svakog budžeta

Trener Crvene Zvezde, Milan Tomić, pred duel sa Fenerbahčeom u Evroligi, ističe da nema nepobedivih ekipa, a snagu svog tima vidi u navijačima.

Crvena zvezda započinje evroligašku sezonu u četvrtak, na domaćem terenu, utakmicom protiv Fenerbahčea.

"Igramo protiv jednog od najboljih evroligaških timova. Osvojili su Evroligu, igrali na više završnih turnira, a sigurno imaju cilj da opet osvoje ovo takmičenje. Daćemo sve od sebe. Prošle godine smo imali fenomenalnu sezonu, osvojili ABA ligu što je i bio cilj da bismo se našli ponovo u Evroligi", rekao je Tomić. 

Trener crveno-belih je siguran da će navijači biti od velike pomoći. 

"Možda su u Evroligi bogatiji timovi, sa većim budžetima, ali ono što mi imamo je 'Arena' sa 18.000 navijača, a to ne može da se poredi ni sa jednim budžetom. Daćemo sve od sebe, a ono što ja tražim je koncentracija svih 40 minuta jer je to jedini način da se suprotstavimo ekipama u Evroligi'', istakao je strateg Crvene zvezde.

On se prisetio momenta kada je sa Olimpijakosom gostovao Zvezdi u "Areni". 

"Imao sam priliku da gostujem u 'Areni', bilo je 20.000 ljudi i to je bilo nešto što i dalje pamtim i nikada neću zaboraviti. Pozivam navijače da dođu i sutra u što većem broju i da nam budu šesti igrač na terenu ".

Tomić je imao samo reči hvale za ekipu Željka Obradovića, ali je uveren da nema nepobedivih.  

"Svaka ekipa ima slabosti. Ne postoji tim koji ne može da se pobedi. Ne bih o njihovim manama previše, imaju ih, a pokušaćemo da ih iskoristimo", rekao je Tomić.

On je otkrio da je Ognjen Kuzmić počeo da trenira sa ekipom, ali da još uvek ne zna kada će se naći na terenu.

Utakmica između Crvene zvezde i Fenerbahčea igra se u četvrtak od 19 sati u ''Štark areni".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво