Trinkijeri: Pobeda važnija od kvaliteta igre

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je posle pobede nad Tofašom da je očekivao težak meč, kao i da mu je trijumf mnogo značajniji od kvaliteta igre.

Partizan je odigrao prvu utakmicu pred svojim navijačima u novoj sezoni, a italijanski trener rekao je da mu je pobeda bila važnija od igre.

"Sve je ovo novo, veliko, teško... Zato smo prvo poluvreme odigrali katastrofalno. Bili smo na putu 25 dana, ovo je prva utakmica kod kuće... Negde sam i znao da će tako biti i to je razlog što nisam bio fokusiran na kvalitet igre, nego samo na pobedu kako bismo kompletirali trijumf u Veneciji."

Trinkijeri je rekao da je očekivao težak meč.

"Voleo bih da kažem da je utakmica teška kako sam očekivao, ali bih vas lagao - bila je teža! Oni su nas praktično "ubili" na početku, polaganje, trojka, polaganje, trojka... U drugom poluvremenu smo uspeli da se vratimo."

Italijan je pohvalio igru iskusnog kapitena Novice Veličkovića.

"Izvadili smo ga iz frižidera i zagrejali ga u Laktašima. Novica je primer šta znači košarkaška glava, kako se pripremiti za ovakav meč, odigrati... Malo je 'poludeo' u jednom trenutku, bio kreativan u odbrani i izmislio nekoliko rotacija sa Marsa, pa sam se malo naljutio, ali drago mi je da je sa nama."

Trinkijeri je dodao da povreda Rašona Tomasa, koji nije igrao protiv Tofaša, nije teže prirode, ali da nije želeo ništa da rizikuje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво