Zajon moćnim zakucavanjima debitovao u najjačoj ligi sveta

Budući NBA superstar i prvi pik sa drafta Zajon Vilijamson na debiju za Pelikanse zabeležio je 16 poena, sedam skokova i po tri asistencije i ukradene lopte.

Tim Nju Orleansa ubedljljivo je slavio na gostovanju u Atlanti - 133:109.

Prvi pik sa drafta 2019. Zajon Vilijamson najavio je zašto ga mnogi smatraju naslednikom Lebrona Džejmsa. Zajon je Houksima ubacio 16 poena, imao sedam skokova, i po tri asistencije i ukradene lopte.

Džru Holidej je ubacio 21 poen za Pelikanse a debitovao je i Lonzo Bol sa devet poena i sedam asistencija.

U ostalim predsezonskim mečevima postignuti su rezultati: Klivlend - San Lorenco 120:89, Vašington - Njujork 99:104, Detroit - Orlando 91:115, Atlanta - Pelikansi 109:133, Čikago - Milvoki 112:122.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво