Trinkijeri: Uživam kad dobijemo, a loše igramo

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će njegov tim imati veliku želju u sutrašnjem meču protiv Tofaša u Evrokupu pred domaćim navijačima.

Meč između Partizana i Tofaša igra se sutra od 20 sati u "Štark areni".  

"Napokon kod kuće. Na kratko, ali kod kuće. Tofaš je iskusna ekipa, znaju da igraju, iskusniji su od nas. Mi ćemo sigurno imati veliku želju, veliku stast. Moramo biti pametni. Utakmica traje 40 minuta, ako igramo napamet imaćemo problema, ako energiju potrošimo na emocije... Ne postoji šut za 30 poena i da utakmica bude gotova za dva minuta. Nije tako, moraćemo da se borimo za svaku loptu. Ako ih pustimo da igraju biće teško, ali do sada smo se uvek borili... Moramo biti malo bolji, ono što smo do sada bili neće biti dovoljno, to je sigurno", rekao je Trinkijeri.

Italijanski stručnjak istakao je da su crno-beli imali fantastičnu podršku tokom prethodnih mečeva.

"Mislim da malo ima nervoze, ali moj posao je da to nekako smirim, da upotrebim prave reči i pripemim ekipu. Znam da ćemo u toku utakmice imati težim momenata ali do sada smo uvek preživeli", rekao je Trinkijeri, koji je upitan šta je cilj crno-belih ove sezone.

"Naš cilj je da se borimo, da napravimo situaciju da možemo da dobijemo svaku utakmicu koju igramo. Znam da nećemo sve dobiti, znam da posle nekoliko dobrih utakmica stižu problemi, ali ja uživam kad dobijemo utakmice, a loše igramo. Sutra me ne zanima kako. Grobari će to shvatiti. Jako je važno vezati ovu utakmicu sa pobedom u Veneciji. To bi bila velika stvar", rekao je Trinkijeri i dodao da od navijača Partizana očekuje da ga iznenade.

I plejmejker Partizana Nemanja Gordić raduje se prvom ovosezonskom meču pred domaćim navijačima.

"Svi smo uzbuđeni, prvi meč kod kuće u sezoni. Drago nam je što ćemo sutra igrati pred našim navijačima meč protiv jake ekipe. Cela ekipa jedva čeka taj meč. S druge strane, to je i opasno, ne smemo da očekujemo laku utakmicu. Moramo da gradimo igru svih 40 minuta. Ukoliko ispoštujemo plan, imamo šanse za pobedu", rekao je Gordić.

Partizan u ovaj susret ulazi sa pet pobeda na gostovanjima.

"Činjenica je da smo pobedili sve utakmice, ali ne razmišljamo o tome. Priča se dosta o tome, napominje se to stalno, ali sve to može da ima kontraefekat. Mislim da je ekipa u redu, ovaj utakmica sutra je važna kako bismo valorizovali ovu pobedu na strani protiv Venecije. Da bi ona dobila na značaju treba da odbranimo domaći teren sutra."

Bivssi igracc Buduchnosti osvrnuo se i na ekipu Tofassa.

"Tofaš je jaka iskusna ekipa, sa dosta stranaca koji imaju dosta utakmica u nogama. Naša prednost je energija i kontak igra. Trudićemo se da nametnemo naš stil", zaključio je Gordić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво