Za Luisa Skolu vreme kao da je stalo

Posle više od deset godina, Luis Skola se vratio u Evroligu i odigrao prvi meč u dresu Olimpije protiv minhenskog Bajerna. Neverovatno, ali istinito – statistika Argentinca u velikoj meri podseća na onu koju je imao u dresu Taukeramike u sezoni 2006/07.

Argentinac je odličnim partijama na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kini, gde je svoju reprezentaciju vodio do finala, zaslužio poziv od evroligaških klubova, a izbor je pao na milansku Olimpiju.

U svojoj prvoj utakmici u Evroligi, Skola je u porazu milanskog tima u Minhenu postigao 17 poena, uz šest skokova i četiri iznuđena prekršaja.

Ta statistika neverovatno podseća na onu kojom je završio poslednju evroligašku sezonu, tada igrajući za špansku Taukeramiku (sezona 2006/07).

Po odlasku u NBA nastupao je u pet timova (Hjuston, Finiks, Indijana, Toronto i Bruklin), dok je u poslednje dve sezone košarkaški hleb zarađivao u Kini, igrajući za Šanksi i Šangaj.

Skola je u aprilu napunio 39 godina, što mu apsolutno ne predstavlja prepreku da beleži partije na vrhunskom košarkaškom nivou.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво