Finale Superkupa ABA lige: Partizan – Cedevita

Sledi finale Superkupa ABA lige. Partizan i Cedevita Olimpija odmeriće snage u Zagrebu. Susret počinje u 20.00 časova.

Crno-beli imaju priliku da se okite prvim trofejom u novoj sezoni. Iako ih je namučila Primorska, uspeli su da je savladaju sa 91:77 i plasiraju se u finale. Partizan je u prvom meču savladao Megu sa 86:73.

Novoformirani klub iz Ljubljane u petak je tek posle produžetka pobedio FMP, ali dan kasnije imao je mnogo više energije od ekipe Budućnosti i trijumfovao rezultatom 103:75 (26:20, 24:26, 28:15, 25:14).

Treneri ekipa očekuju težak meč, veliku borbu, pa bolji neka pobedi. Obe ekipe pretenduju na najviši plasman u novoj sezoni u pokušaju da se domognu Evrolige naredne sezone.

Ostaje da se vidi kakav je trenutni odnos snaga dve ekipe, ipak neke najvažnije kombinacije ostaće sakrivene za sezonu koja sledi.

Finalni duel Superkupa ABA lige počinje u 20.00 časova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво