Amerikanci sklapaju "drim tim" za OI – Harden želi da igra u Tokiju

Džejms Harden, jedan od najboljih igrača NBA lige, potvrdio je da će biti deo tima reprezentacije SAD na Olimpijskim igrama u Tokiju sledeće godine. Harden je odbio poziv selektora Grega Popoviča za nedavno završeni Svetski kup u Kini, ali planira da se vrati u nacionalni tim.

Igre u Tokiju na programu su od 24. jula do 9. avgusta 2020. na kojima će Amerikanci braniti zlato.

"Jedan od mojih ciljeva je da predstavljam ovu prelepu zemlju na Olimpijskim igrama sledećeg leta," poručio je igrač Hjustona.

Harden, kao i ostali superstarovi iz najjače lige sveta, nije bio deo tima na Mundobasketu, na kojem je oslabljena reprezentacija SAD završila tek na sedmoj poziciji.

Tridesetogodišnji šuter sa državnim timom ima zlatne medalje sa Olimpijskih igara 2012. u Londonu i Svetskog prvenstva 2014. u Španiji.

Želju da se vrati u reprezentaciju pokazao je i igrač Majamija Džimi Batler, a ranije su spremnost da pomognu selekciji SAD u Tokiju pokazali Stef Kari, Klej Tompson, Drejmond Grin, Demijan Lilard...

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво