Novi Partizan silovito startovao

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Mege sa 86:73 u meču ABA Superkupa, koji se igra u Zagrebu. Crno-beli su se plasirali u polufinale takmičenja, gde će im protivnik biti Primorska.

Talentovana ekipa Mega Bemaksa dobro je otvorila meč, ali je uspela je da se rezultatski drži samo u prvoj četvrtini, koja im je pripala rezultatom 21:18.

Na žalost trenera Milojevića, od tog trenutka počela je dominacija Partizana, koji brzo stiče i povećava prednost.

Početkom i sredinom treće četvrtine Partizan je došao do 25 poena prednosti, koju su do kraja meča bez ikakvih problema crno-beli odbranili. Mega je uspela na krilima Tanaskovića i Trifunovića da smanji na deset razlike u poslednjoj deonici, ali ne i da se još više rezultatski priključi.

Debitantski nastup u zvaničnim utakmicama za Partizan upisali su Volden, Peiners, Tomas, Mozli i Parahuski.

Najefikasniji u redovima ekipe koju sa klupe predovi Andrea Trinkijeri bili su Pejdž sa 21, Birčević sa 16 i Tomas sa 15 poena.

Kod Mege istakli su se Simonović sa 17, Atić sa 11 i Trifunović sa deset postignutih poena.

Protivnik Partizana u polufinalu biće ekipa Primorske, koja je savladala Crvenu zvezdu. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво