Darko Miličić se vraća na košarkaški teren

Nekadašnji košarkaš Bostona Darko Miličić vraća se na košarkaški teren, pošto će igrati za ekipu "I come to play", koja se takmiči u Drugoj muškoj regionalnoj ligi. Miličić, koji je 2003. godine izabran kao drugi pik na NBA draftu, karijeru je završio u 28. godini.

Darko Miličić posle sedam godina od rastanka sa Bostonom, ponovo će izaći na košarkaški teren.

"Drago mi je što ćemo moći da pomognemo da mladi stasaju i što akcija ima pre svega humani karakter. Naravno, potrudićemo se svi da napravimo i takmičarski rezultat. Polako", rekao je Miličić za košarkaski sajt "Basketball sphere".

Članovi tima "I come to play" biće još nekoliko bivših reprezentativaca Branko Cvetković, Jovo Stanojević, reprezentativac u basketu tri na tri Dušan Domović Bulut, Dragan Ćeranić...

Grupa nekadašnjih profesionalaca već izvesno vreme za svoju dušu igra "pet na pet" iz tog druženja rodila se ideja da svoja ikustva i znanja prenesu mlađim naraštajima tim/projekat "I come to play", u kome "asistiraju" grad Novi Sad i američka ambasada. 

S obzirom na to da je Miličićev poslednji tim bio Boston, bila je neophodna ispisnica iz SAD kako bi on mogao da se registuje u novom klubu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се