Obradović umesto Đorđevića na klupi Srbije?

Bivši jugoslovenski reprezentativac Saša Obradović prvi je kandidat da nasledi Aleksandra Đorđevića na mestu selektora košarkaške reprezentacije Srbije, piše Sportski žuranal.

List navodi da je Obradović gotovo izvesno novi selektor "orlova", posebno što bi mogao da uskladi obaveze u Monaku sa reprezentativnim akcijama u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, za razliku od pomoćnog trenera Sakramenta i još jednog kandidata Igora Kokoškova.

Kvalifikacije za EP 2021. startuju u februaru naredne godine, kada Srbija igra protiv Finske i Gruzije, i veruje se da Kingsi ne bi dali dozvolu Kokoškovu da odsustvuje.

Sigurno je da Srbija dobija novog selektora jer je Đorđeviću istekao ugovor i već je javno saopštio da odlazi posle petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini.

Obradović je, kao i bivši saigrač Đorđević, imao puno uspeha kao igrač u reprezentaciji jer je bio deo tima koji je osvojio tri titule prvaka Evrope, jednu sveta i olimpijsko srebro.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи