Nenad Krstić ponovo sa reprezentacijom, ali u drugoj ulozi

Dugogodišnji srpski košarkaški reprezentativac i osvajač srebrnih medalja na SP 2014. i EP 2009. godine, Nenad Krstić, posle pet godina vraća se u državni tim, ali u ulozi direktora mlađih reprezentativnih selekcija.

Krstić će na novoj poziciji iskustvo stečeno tokom sjajne karijere u kojoj je prošao put od kraljevačkog Mašinca, preko Partizana do NBA lige, potom i još dva velika evropska kluba CSKA i Efesa, doneti u tim Košarkaškog saveza Srbije.

Kako se navodi na sajtu srpske federacije, od podjednake važnosti svakako će biti i mnogobrojni kontakti koje ima širom planete, pre svega u NBA ligi.

Dodaje se da je nekadašnji reprezentativac svestan je specifičnosti pozicije na koju dolazi, odnosno činjenice da se u mlađim selekcijama uspeh meri ne samo medaljama, već daleko više brojem igrača u selekciji koji stasaju za seniorski tim. Bio je svedok i brojnih uspeha svojih saigrača poput generacija Teodosića, Raduljice, Mačvana...

Kako se na kraju ističe u saopštenju KSS-a, on na novu funkciju dolazi sa izraženom željom da i na organizacionim pozicijama bude uspešan kao i tokom igračke karijere.

Inače, posle igračke karijere Krstić se posvetio prvatnom biznisu i prozivodnji rakije, a ovde možete pogledati priču o njegovoj karijeri i njegovoj destileriji, koju je za Oko magazin uradio naš novinar Marko Ljubomirović.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи