Košarkaši Zvezde počeli pripreme za novu sezonu

Košarkaši Crvene zvezde započeli su pripreme za novu sezonu okupljanjem jedne grupe igrača, saopštio je srpski i regionalni šampion.

Kako se navodi, prva od tri grupe prvotimaca okupila se u prostorijama na Čukaričkoj Padini, gde su obavili detaljne preglede, analize i testiranja pod nadzorom klupskog lekara Nebojše Mitrovića.

Prvu grupu predvodio je kapiten Branko Lazić, a pored njega tu su bili i Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Stratos Perperoglu, Nemanja Nenadić, Boriša Simanić, Filip Čović i Majkl Odžo.

Kako stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana, svi igrači su pokazali zavidne rezultate na testiranjima jer su pored zasluženog odmora, pauzu između dve sezone iskoristili i za individualan rad, sledeći plan koji im je pripremio stručni štab.

Prvi trening zakazan je za četvrtak, a pripremne utakmice započinju već 1. septembra.

U utorak i sredu će još dve grupe igrača obaviti neophodna testiranja i preglede, a do kraja tekuće nedelje očekuje se da sastav Zvezde bude kompletan.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво