Grin ostaje među Ratnicima, dobiće 100 miliona u naredne četiri godine

Drejmond Grin i Golden Stejt voriorsi produžili su ugovor, prema kojem će krilni igrač u naredne četiri godine zaraditi oko 100 miliona dolara.

Grin je treći igrač koji će gotovo sigurno ostati u klubu u naredne tri sezone, pošto Stef Kari ima važeći ugovor sa Ratnicima, dok je Klej Tompson nedavno produžio saradanju sa timom iz Kalifornije na još pet sezona.

Drejmond Grin će u naredne četiri godine inkasirati gotovo 100 miliona dolara, a igrač je mogao mnogo bolje finansijski da prođe da je odlučio da promeni sredinu.

Naime, Grinu je ostala još jedna godina iz prethodnog ugovora, posle čega je mogao da postane slobodan igrač i u nekom timu obezbedi mnogo veća primanja.

Ipak, Grin se odlučio da ostane u timu sa kojim je osvojio tri šampionske titule i postao Ol-star igrač. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво