Ljubimac Zvezdinih navijača Kvinsi Miler pojačao Cibonu

Bivši košarkaš Crvene zvezde Kvisi Miler vratio se u ABA ligu i postao član Cibone, saopštio je zagrebački klub. Američki krilni centar potpisao je jednogodišnju saradnju i u redovima "Cibosa" pokušaće da rehabilituje karijeru nakon teških povreda.

Bez kluba je bio od septembra prošle godine, od odlaska iz španskog Huventuda jer nije bio fizički spreman od povrede.

Sličnu situaciju je imao u Bambergu, kratko je bio u Portoriku, a sve je počelo malo posle potpisa za Makabi iz Tel Aviva kada se teško povredio na pripremama u SAD.

Sezonu pre odlaska u Izrael pružao je najbolje partije u dresu Crvene zvezde, 2015/2016, kada je osvojio titule prvaka ABA lige i Srbije, dao i veliki doprinos plasmanu u četvrtfinale Evrolige, gde je izabran u drugu najbolju petorku.

U NBA ligi bio je član Bruklina, Detroita, Sakramenta i Denvera, nakon što su ga Nagetsi izabrali kao 38. pika na draftu 2012. godine.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво