Hjuston neće imati problem – Vestbruk na predstavljanju obećao da će "deliti" loptu sa Hardenom

Dosadašnja prva zvezda Oklahome Rasel Vestbruk predstavljen je u Hjustonu kao novi igrač Rokitsa, među koje je stigao posle "blokbaster" trejda u zamenu za Krisa Pola. On je na promociji rekao da nema problem da "deli loptu" sa svojim velikim prijateljem Džejmsom Hardenom.

Ras je na konferenciji je izjavio da je svestan da će njegov status i sloboda biti drugačiji nego u Oklahomi, ali i da je spreman da se na taj način "žrtvuje" kako bi osvojio titulu.

Kako je naglasio tom prilikom, spreman je da učini sve što je potrebno da bi ponovno igranje sa Hardenom "radilo" (igrali zajedno u Oklahomi 2012). 

"Da biste mogli da osvojite nešto morate biti spremni da žrtvujete neke delove svoje igre i obojica to razumemo", rekao je Vestbruk, koji je "zadužio" dres sa nulom.

"Oboje shvatamo da imamo zajednički cilj i to je da osvojimo prvenstvo. Razumemo šta moramo da radimo da bi do toga došli".

Glavni problem koji se predviđa Hjustonu je taj što se igra samo sa jednom loptom, a oni u svom sastavu sada imaju dva igrača koji vole da je imaju u svom posedu tokom većeg dela napada. 

"Ne brinem zbog toga. Znam da ni Džejms nije zabrinut zbog toga. Delićemo loptu. Mogu da igram bez lopte i ne moram da dodirnem loptu da bih uticao na igru. Mogu da radim i druge stvari na parketu da bih doprineo i povećao naše šanse da pobeđujemo", naglasio je Vetbruk.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво