Oglasio se Ognjen Kuzmić: Hvala svima od srca!

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić uspešno se oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće, a danas se prvi put obratio javnosti. Hvala svima od srca na brizi koju su iskazali od trenutka kada sam doživeo i preživeo tešku nesreću, poručio je Kuzmić putem klupskog sajta.

Centar Zvezde Ognjen Kuzmić uspšeno se oporavlja posle teške saobraćajne nesreće koju je doživeo pre deset dana, i od ponedeljka se nalazi na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.

Kako navode crveno-beli na svom sajtu, oporavak Ognjena Kuzmića ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.

Predstavnici kluba i u sredu su obišli Ognjena Kuzmića, koji u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice.

"Želeo sam ovom prilikom da zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo.

Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru, koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banjaluci, doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce.

Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo deset dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred!", rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom centru u Beogradu.

O nastavku oporavka Ognjena Kuzmića, klub će, kako navodi, redovno obaveštavati javnost.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво