Teo predstavljen u Bolonji, želi da sa Virtusom igra Evroligu

Plejmejker i kapiten reprezentacije Srbije Miloše Teodosić predstavljen je u Bolonji kao novi član Virtusa. Želim da igramo u Evroligi, poručio je Teo tom prilikom.

Veliko interesovanje izazvao je dolazak u Bolonju Miloša Teodosića, a tako je bilo i danas kada je održana zvanična promocija.

Tribine male dvorane Virtusa bile su ispunjene do poslednjeg mesta, što novinarima što navijačima, koji su došli da pozdrave novog člana i najveće pojačanje slavnog kluba.

Teodosić je tom prilikom rekao da je najveći uticaj na njegovu odluku da dođe imao razgovor sa selektorom Srbije i trenerom Virtusa Aleksandrom Đorđevićem.

"Trener Đorđević me pozvao u februaru i posle dva sata razgovora shvatio sam da će Virtus biti pravi izbor za mene. Ovaj tim ima bogatu istoriju, moja prva sećanja na košarku su momenti kada su u njemu igrali Jarić, Nesterović, Danilović i Đinobili. Sutra počinjem pripreme sa reprezentacijom, a što se tiče mog zdravlja - mnogo sam bolje nego pre par meseci", otkrio je Teo i potom govorio o planovima i ciljevima.

"Želim da vratimo Virtus u Evroligu, ali prvo moramo da osvojimo Evrokup. Želim da osvajamo trofeje", zaključio je bivši igrač Klipersa, CSKA, Olimpijakosa i FMP-a.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи