Denver drugi favorit NBA lige, Jokić 13. najbolji igrač

Američki I-Es-Pi-En objavio je prvu listu rangiranja NBA timova za sezonu 2019/20, po kojem je Milvoki na prvom a Denver na drugom mestu. Gotovo u isto vreme obelodanjeni su rejtinzi igrača za novu verziju video igre "NBA 2K20", u kojoj Nikola Jokić ima ocenu 90, što ga stavlja na 13. mesto u ligi.

Vreme između dve NBA sezone i duga pauza pogodno je raznorazna predviđanja šta će se dešavati u narednoj. Tako je i američki sportski medijski gigant I-Es-Pi-En objavio svoju prvu listu rangiranja NBA timova, a na kojoj prvo mesto zauzimaju Milvoki baksi, koje predvodi MVP lige Janis Adetkumbo.

Drugo mesto zauzeli su Denver nagetsi našeg Nikole Jokića, dok su na trećem Lenardom i Džordžom pojačani Los Anđeles klipersi.

Filadelfija je na četvrtom, Hjuston na petom, dok su Lejkersi i pored dovođenja Entonija Dejvisa tek na šestoj poziciji.

Boston se nalazi na sedmom, Portland na osmom, a Juta na devetom mestu, a spisak od deset najmoćnijih timova zaključuju šampioni iz Toronta.

Gotovo istovremeno, pojavile su se i ocene igrača u najnovijoj veriziji video igre "NBA 2K20" (izlazi u septembru), po kojoj su najbolji igrači lige Lebron Džejms i Kavaj Lenard sa ocenom 97 od maksimalnih 100.

Samo poen manje na deobi trećeg mesta imaju Janis Adetokumbo, Kevin Durent i Džejms Harden, dok 95 pripada Stefu Kariju. 

Entoni Dejvis ima 94, Pol Džordž 93, Demijan Lilard 92, dok su Kajri Irving i Džoel Embid "zaradili" po 91.

Srpski centar i prva zvezda tima iz Kolorada Nikola Jokić ima ocenu 90 i deli 13. mesto sa novim članom Hjustona Raselom Vestbrukom, dok su iza njih ostali Klej Tompson i Karl Entoni Tauns sa po 89.

Top20 listu najboljih igrača u ovoj igrici zaokružuje petorka u sastavu Džimi Batler, Kemba Voker, Donovan Mičel, Rudi Gober i Blejk Grifin sa istovetnim rejtingom - 88.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво