Veliki udarac za Australiju, Simons propušta Mundobasket?

Košarkaš Filadelfije Ben Simons mogao bi da protpusti Svetsko prvenstvo u Kini, pošto želi da se što bolje spremi za narednu sezonu u NBA ligi, otkrio je poznati novinar Adrijan Vojnarovski.

Simons je odigrao sjajnu sezonu za Sikserse i predstavljao je veliku nadu da "Bumeri" (nadimak košarkaša Australije) mogu u Kini daleko da doguraju. Ipak, čini se da Simons neće ići u Kinu.

"Simons je 'pod znakom pitanja' da zaigra za Australiju na Svetskom prvenstvu u Kini, rekao je njegov agent Rič Pol I-Es-Pi-Enu. Veća je verovatnoća da će pauzu između dva šampionata provesti spremajući se za novu sezonu sa Siksersima, bez obaveza u nacionalnom timu", napisao je na Tviteru Adrijan Vojnarovski.

Australija je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru izgubila u polufinalu od Srbije i na kraju zauzela četvrto mesto, a u Kini je važila za jednog od favorita iz senke.

Ipak, bez Simonsa, znatno opadaju šanse "Bumera" za visok plasman na Mundobasketu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво