„Blokbaster trejd“: Harden i Vestbruk ponovo zajedno

Oklahoma dozvolila trejd, Rasel Vestbruk ide u Hjuston i ponovo će igrati u duetu sa Džejmsom Hardenom. Hjuston u suprotnom smeru šalje Krisa Pola, i dva zaštićena pika 2024. i 2026. godine, takođe, i dve zamene pikova na draftovima 2021. i 2025. godine.

„Blokbaster trejd", kako je nazvan u Americi, desio se prethodne noći i nije nešto što se često dešava u NBA ligi.

Vestbruk se seli u Teksas, i ponovo će igrati sa Džejmsom Hardenom, da li je ovo dobitna kombinacija za novi NBA prsten, ostaje da se vidi. Prema objavi novinara Adrijana Vojnarovskog, Hjuston je prepustio i dva zaštićena pika prve runde draftova 2024. i 2026. godine, kao i dve zamene pikova na draftovima 2021. i 2025. godine.

Vestbruk i Harden su na početku NBA karijere igrali zajedno u Oklahomi, ali je popularni "Brada" 2012. prešao u Hjuston.

U vreme kada su zajedno igrali Vestbruk i Harden, ujedno i sa Kevinom Durentom, Tanderi su bili ozbiljan konkurent za titulu NBA lige, ali su izgubili finale od Majamija 2012. godine. 

Majami je, takođe, hteo Vestbruka u svojoj ekipi, ipak ekipa sa Floride nije želela da se odrekne prednosti na draftovima. Pobedio je Hjuston, koji je po svaku cenu želeo ovog igrača u svojoj ekipi, pristao je da se, na neki način, odrekne mladih nada na draftovima koji slede.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво