Košarkašice presrećne, najavljuju nove uspehe

Najbolje košarkašice Srbije prezadovoljne su osvojenom bronzom na Evropskom prvenstvu.

Pobedom nad Velikom Britanijom, Srbija je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu. 

"Najbitnije je što smo osvojile medalju, što smo među četiri najbolje, što je bio naš cilj. Srbija je takva nacija - ne odustajemo do kraja, juče smo izgubile ali smo se danas vratile spremne i osvojile bronzu", rekla je Jelena Bruks.

"Može slobodno da se kaže da se Srbija vratila na stazu uspeha. Idemo dalje, nećemo stati moramo da se spremimo za olimpijski turnir", poručila je ona.

Ani Dabović posle osvojene medalje nije smetala ni povreda ni težak poraz od Španije.

"Ne može mi biti teško kada pobeđujemo i osvajamo medalju... Juče je bilo finale pre finala, jer smo najviše pokazale Španija i mi na turniru. Nismo uspele juče da pobedimo, ali smo završile turnir pobedom. Večeras ćemo da proslavimo i uživamo", rekla je Ana Dabović.

Nevena Jovanović je ponosna na ekipu zbog velikog uspeha.

"Veliki uspeh, presrećne smo... Samo mi znamo kroz šta smo prošle i baš smo rekle danas da bi bilo šteta da sve bacimo u vodu. Izašle smo pred ove divne navijače i zasluženo slavile", rekla je Nevena.

I Saša Čađo smatra da je na kraju turnir bio odličan za reprezentaciju Srbije. 

 

"Prezadovoljna sam, uzeli smo jednu od medalja. Super je sve ispalo, nije moglo bolje", rekla je Saša Čađo i dodala da bi volela da je Ana Dabović bila potpuno zdrava.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара