Zvezda gradi evroligaški tim, stiže Džejms Gist

Nekadašnji košarkaš Partizana, a doskorašnji igrač Panatinaikosa Džejms Gist dogovorio je dvogodišnju saradnju sa Crvenom zvezdom, prenosi Jurohups.

Zvezda i Gist su, prema navodima uglednog evropskog košarkaškog portala, ugovorili dvogodišnju saradnju, vrednu milion dolara.

Amerikanac ima 32 godine, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Bijelu, Lokomotivu Kubanj, Partizan, Fenerbahče i Panatinaikos.

U prethodnoj sezoni odigrao je u Evroligi 33 meča za "zelene" i u proseku je za oko 20 minuta na parketu postizao devet poena i imao nešto više od tri uhvaćene lopte.

Gist je za Partizan nastupao u sezoni 2010/11, osvojivši ABA Ligu, KLS i Kup Radivoja Koraća u kojem je bio i najefikasniji pojedinac. 

Gest je četvrto evroligaško pojačanje Zvezde za narednu sezonu, pošto su klub do sada pojačali povratnici Ognjen Kuzmić i Čarls Dženkins, kao i Derik Braun.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво