Jelena Bruks za RTS: Kad igramo našu igru, protivnik nije bitan

Košarkašice Srbije doputovale su iz Zrenjanina za Beograd gde su ispunile prvi cilj na Evropskom prvenstvu. Jelena Bruks priznaje da dosadašnja igra nije bila sjajna, ali veruje da, kad igraju svoju igru, srpske košarkašice mogu do rezultata.

Nakon pobeda nad Belorusijom, Rusijom i Belgijom, zauzele su prvo mesto u grupi i obezbedile su direktan plasman u četvrtfinale. Samim tim, imaće i tri dana odmora i dovoljno vremena da se pripreme za utakmice u Štark Areni.

"Nije nam igra bila sjajna. Možda je period dobre igre protiv Rusije trajao malo duže, pet do deset minuta, ali igra nam nije sjajna. Moramo na tome da radimo naredna tri dana, da se potrudimo da dobra igra traje bar 20-25 minuta u četvrtak, jer to su jako bitne utakmice. Od četvrtfinala nadalje, svaka reprezentacija je tu s razlogom. Niko nije došao do četvrtfinala da bi tu odustao. Moramo da budemo maksimalno spremne i da svoju igru i svoju glavu pripremimo za to", rekla je za RTS Jelena Bruks.

Protivnik u četvrtfinalu će im biti pobednik duela Letonija - Švedska. Direktan prenos tog meča je na Drugom programu RTS od 17 sati i 30 minuta. 

"Nije nam bitno ko će biti protivnik, naša igra je najbitnija, kao što je bilo i za ove tri utakmice. Kad se trudimo da čuvamo ovu igračicu, onu igračicu - naš ritam se izgubi. Mi se sami izgubimo u tome. Kad mi igramo našu igru, kad svih pet igra ono što je planirano, to donosi rezultate. Tako smo odigrali poslednjih pet minuta protiv Belgije, okrenuli rezultat i pobedili", rekla je jedna od najboljih košarkašica Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара