Durent odbio 31.500.000 od Voriorsa i postao slobodan agent

Kevin Durent, jedan od najboljih košarkaša današnjice, odbio je takozvanu "igračku opciju" u ugovoru sa Golden stejt voriorsima i postaće slobodan agent. Prema informacijama novinara Adrijana Vojnarovskog, Durent je odbio 31.500.000 dolara da sledeće sezone bude obavezan aktuelnim ugovorom sa "ratnicima" i verovatno će promeniti sredinu.

Najbolji napadač u NBA ligi prethodne tri godine proveo je u jednom od najjačih timova u istoriji, sa kojim je osvojio dve šampionske titule i dva MVP priznanja u plej-ofu.

Ove sezone nije uspeo da ponovi isti rezultat, najviše zbog činjenice da je pokidao tetivu u finalnoj seriji sa Toronto Reptorsima.

Ipak, jedna od najtežih povreda u sportu nije se odrazila na Durentovu cenu, koji da je ostao u Golden stejtu, dobio bi u narednoj godini platu od 31,5 milion američkih novčanica.

On se trenutno nalazi u Njujorku gde će sa svojim menadžerom Ričom Klajmenom razmatrati opcije i doneti odluku gde će nastaviti karijeru. Postoje glasine da će ostati u "Velikoj jabuci", u redovima Niksa ili Netsa.

Bruklin ima velike planove za budućnost, pa će na Durentovu odluku uticati i mogućnost da dovedu Kajrija Irvinga, jednog od najboljih plejmejkera u najjačoj ligi sveta.

Američki mediji su nedavno preneli da Voriorsi žele da ponude maksimalni ugovor Durentu, ali i Kleju Tompsonu, koji je protiv Toronta pokidao prednji ukršteni ligament kolena leve noge.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи