Pitino napustio Panatinaikos, želi posao u NBA

Američki trener Rik Pitino neće predvoditi Panatinaikos u narednoj sezoni, pošto je odlučio da se vrati u NBA i potraži posao kao trener u najjačoj ligi na svetu.

Pitino je sa atinskim "zelenim" osvojio titulu u Grčkoj, posle veoma turbulentne sezone, a na svom Tviter nalogu zahvalio se klubu na saradnji.

"Prošla godina je bila neverovatna. Želeo bih da se zahvalim svim igračima na sjajnom dostignuću. Zahvalio bih se i svom stručnom štafu na lojalnosti i posvećenosti. Hvala našem strastvenom gazdi i generalnom menadžeru. Na kraju, hvala grčkom narodu na velikoj ljubaznosti i gostoprimstvu. Svi ćete mi nedostajati, ali odlučio sam da se vratim kući i otvorim novo poglavlje u svom životu", napisao je Pitino na Tviteru.

Dvostruki NCAA šampion, sa Kentakijem i Lujvilom, pokušaće da nađe posao u NBA ligi, gde je već vodio ekipe Njujorka (krajem 80-ih) i Bostona (1997-2001).

Panatinaikos je osvojio titulu u Grčkoj savladavši ekipu Promiteasa u finalu sa 3:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво