Divac birao Marinkovića, Smailagić kod Voriorsa

Košarkaš Partizana Vanja Marinković izabran je od Sakramento Kingsa kao 60. pik na NBA draftu u Bruklinu. Draftovan je i mladi srpski košarkaš iz američke Razvojne lige Alen Smailagić i to kao 39. pik doskorašnjeg šampiona Golden Stejt Voriorsa, posle trejda sa Nju Orleansom.

Generalni menadžer Sakramenta Vlade Divca odlučio je da klub iz Kalifornije polaže prava na još jednog Srbina, nakon što već u sastavu ima Bogdana Bogdanovića i Nemanju Bjelicu, dok je u stručnom štabu Igor Kokoškov.

Draftovan je i mladi srpski košarkaš iz američke Razvojne lige Alen Smailagić i to kao 39. pik doskorašnjeg šampiona Golden Stejt Voriorsa, posle trejda sa Nju Orleansom. Ovaj devetnaestogodišnjak je u Sjedinjene Američke Države izvorno krenuo iz KK Beko iz Koteža, što njegov profesionalni put čini posebno interesantnim.

Očekivano, Nju Orleans Pelikansi su sa prve pozicije odabrali novu zvezdu Zajona Vilijamsona, Memfis je uzeo Dža Morenta, a Njujork Ar-Džej Bereta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара