Ernangomez: Jokić najveći talenat koji sam ikada video

Španski košarkaš i član NBA ligaša Denver Nagetsa Huančo Ernangomez rekao je daje Nikola Jokić najveći talenat koji je video u životu.

"Jokić je neverovatna osoba. Možda vi to ne znate kao ja koji sam sa njim svaki dan, ali on je skroman i vredan momak. Svaki dan trenira u teretani. On je jedan od retkih košarkaša koji je ove sezone izdržao da odigra sve utakmice, osim jedne sa koje isključen", rekao je Ernangomez u intervjuu za španski list "As".

On je istakao i kakav je uspeh srpski centar napravio u NBA u sezoni u kojoj je Denver igrao polufinale na Zapadu.

"Napravio je korak napred i bio je najbolji centar u NBA, izabran u najbolju petorku, igrao je na Ol-staru i vodio Denver do polufinala Zapadne konferencije".

Krilni centar španske selekcije govorio je i tome kako je srpski košrkaš doživeo eliminaciju od Portlanda.

"U utakmici kada smo ispali iz doigravanja, Jokić je imao skoro 20 skokova. Posle utakmice plakao je u svlačionici i krivio sebe za eliminaciju. To pokazuje koliko on voli košarku i da njegovo najbolje tek dolazi. Nikola je možda najveći talenat koji sam video u svom životu", zaključio je Ernangomez.

Jokić i Ernangomez verovatno će imati priliku da se susretnu na protivničkim stranama na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini, jer će se Srbija i Španija ukrstiti u drugoj fazi takmičenja.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво