Tomić: Kontrolisali smo meč, ne može ubedljivo

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je, posle pobede nad Partizanom, da je njegov tim kontrolisao rezultat svih 40 minuta, kao i da se ne može očekivati da Zvezda ostvari ubedljivu pobedu, kakva je bila u majstorici ABA lige.

Zvezda je savladala Partizan sa 96:90, povela sa 2:1 u finalnoj seriji i došla na korak do odbrane titule.

"Statistika kaže da smo vodili 37 minuta. Bili smo bolji u procentima šuta i u skokovima. Mislim da su svi dali 100 odsto tako da bih im čestitao na ovoj pobedi. Sada je 2:1 i treba nam još jedna pobeda", rekao je Tomić.

Tomić je rekao i da ne očekuje da Zvezda bude ubedljiva kao u majstorici ABA lige.

"Ovo su teške utakmice. Voleo bih da mogu da vam kažem da će biti ubedljivo. Znam da moramo da se pripremimo i odigramo dobru utakmicu jer imamo meč loptu za osvajanje prvenstva", rekao je trener Zvezde.

Četvrta utakmica finalne serije na programu je u ponedeljak od 18.00, a domaćin će biti ekipa Partizana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво