Košarkašice savladale Tursku

Košarkašice Srbije ostvarile su pobedu na turniru u Renu, pošto su uspele da savladaju reprezentaciju  Turske rezultatom 80:70 (19:19, 30:12, 15:14, 16:25).

Izabranice Marine Maljković u potpunosti su kontrolisale igru i bile bolji rival izuzev u prva dva i poslednjih pet minuta susreta.

Najefikasnija u timu Srbije bila je Aleksandra Crvendakić sa 15 poena, a dvocifrene su bile još i Dajana Butulija sa 13, Dragana Stanković sa 12 i Nikolina Milić sa 11 poena.

Kod Turske Ajse Džora je ubacila 18, a Pelin Biglič poen manje, dok je kapitenka Išil Alben duel završila sa 12 koševa.

Na ovoj utakmici u uniformi nisu bile Ana Dabović i Kristina Topuzović, dok Anđela Dugalić nije ulazila u igru.

Poslednju utakmicu u Renu reprezentacija Srbije odigraće u nedelju od 18 časova i 30 minuta protiv reprezentacije domaćina - Francuske.

Naš tim takmičenje na Evropskom prvenstvu počinje 27. juna u Zrenjaninu, kada će za protivnika imati reprezentaciju Belorusije. Dan kasnije protivnik je Rusija, a 30. juna na programu je duel protiv Belgije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво