Micić i Efes ponovo bolji od Fenera

Srpski plejmejker Vasilije Micić postigao je 15 poena u pobedi Efesa nad Fenerbahčeom 72:59 u trećem meču finala turskog prvenstva. Efes je poveo u finalnoj seriji sa 2:1, a šampion će biti ekipa koja prva ostvari četiri pobede.

Efes je ponovo nadigrao Fenerbahče, ovoga puta na gostujućem terenu i upisao važnu drugu pobedu u finalu turskog prvenstva.

Nakon što je u drugom meču ubacio čak 30, Vasilije Micić ovoga puta postigao je 15 poena i bio jedan od najkorisnijih u redovima Efesa, provevši na parketu skoro svih 40 minuta.

Larkin i Bobua postigli su po 19, a Moerman 16 poena u pobedničkoj ekipi.

Fenerbahče, koji je uprkos igranju na svom parketu izgledao veoma umorno i koji je imao velikih problema u šutu konstantno je bio u zaostatku.

Tim Željka Obradovića pokušao je u naletima da sustigne rivala, ali su dobra odbrana Efesa, kao i mnoštvo olako izgubljenih lopti u poslednjoj četvrtini to sprečili.

Nikola Kalinić bio je najefikasniji u Fenerbahčeu sa 17 postignutih poena, Dikson je dodao 13, a Meli 11 poena.

Efes je vratio "brejk" i povratio prednost domaćeg terena i u finalnoj seriji vodi sa 2:1.

Pobednik turskog prvenstva biće ekipa koja prva ostvari četiri pobede. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво