Tomić: Loši uslovi, naše greške uzrok poraza

Trener Crvene zvezde Milan Tomić govorio je o neadekvatnim uslovima za igru u dvorani „Aleksandar Nikolić".

„Vrućina je velika, uslovi jesu loši, svakako najteži za igrače", istakao je Tomić, ali je potom obrazložio i uzroke poraza svog sastava.

„Pravi derbi, tvrda utakmica koja se preokrenula u poslednja dva minuta, na sedam razlike za nas. Mi smo napravili dve-tri greške i to je više razlog poraza nego trojka Zagorca".

Filip Čović je čestitao Partizanu na trijumfu.

„Odlučio je taj jedan. Mislim da nismo loše branili, Bili je bio na lopti. Rade je uzeo težak šut i pogodio", istakao je plejmejker crveno-belih.

broj komentara 5 pošalji komentar
(četvrtak, 13. jun 2019, 12:20) - Kablar [neregistrovani]

Poraz

Crvene vise boli ovaj poraz od +1 nego da su izgubili sa +15-20 i to trojkom tri sekunde pre kraja meca.Bravo Zagorac,opet tako.

(četvrtak, 13. jun 2019, 09:38) - Markovljev [neregistrovani]

Činjenica

Nesudim trenera Tomića, ali je činjenica da je Zvezda izgubila strašno mnogo utakmica na jedan koš i to i kada je na dva minuta do kraja imala i dvocifrenu prednost. Psihika igrača, ili stres trenera koji se prenosi na igrače. To mora da reši uprava. Ako trener nije siguran u sebe na kraju utakmice, onda se to prenosi i na igrače koji u strahu da ne pogreše, greše i zicere ili nerazumno rešavaju situacije. To je problem Tomića.

(četvrtak, 13. jun 2019, 08:17) - aleksei [neregistrovani]

Ti si kriv

Ti si kriv...

(četvrtak, 13. jun 2019, 06:06) - Pukovnik [neregistrovani]

Kontra

Ajmo sad u protest istupamo iz lige pokradeni smo dva arsina itd kao sto to rade grobari uvek kada izgube

(četvrtak, 13. jun 2019, 02:15) - Vladimir [neregistrovani]

Zvezda

Tomic nezna posao za koji je plaćen. Odzo umesto da brani reket izvuku ga na liniju trojke i preteče i polaganje jer je napravio rupu pored Zvezdinog obruča. Na pocetnickim forama pada Zvezda. Uzima tajm aut kada ne treba a ne kada treba. Lazić-štetočina.