Budućnost ostaje u ABA ligi samo ako je cilj košarka

Posle sednice ABA lige koja je održana u Banja Luci oglasio se tim iz Podgorice i naveo da će Budućnost ostati u ligi „isključivo pod uslovom da je jedini prioritet i cilj – košarka".

Saopštenje Budućnosti iz Podgorice prenosimo u celosti:

"Nakon jučerašnje skupštine ABA lige održane u Banja Luci, Budućnost Voli se zahvaljuje gospodinu Igoru Dodiku, predsedniku Lige, na odličnoj organizaciji i tehničkoj podršci svim predstavnicima klubova, koji su se juče okupili u pomenutom gradu.

Skupština je protekla u najboljem redu, velika većina prisutnih je u potpunosti shvatila situaciju u kojoj se nalazi ABA liga, na šta smo mi iz Budućnost Volija u prethodnom periodu nedvosmisleno ukazali.

Donesene su odluke koje su za Budućnost Voli veoma bitne - nije prihvaćen izveštaj takmičarske sezone 2018/19 i dosadašnji menadžment više neće voditi Ligu.

Pogrešni potezi u finalu ABA lige, a posebno u petoj utakmici, rezultirali su odlaskom menadžmenta, što pokazuje spremnost klubova da preduzmu ozbiljne korake kako se situacija do koje je došlo prilikom finalne serije nikada više ne ponovi.

Ono što nam svima predstoji je postavljanje sistemskog funkcionisanja ABA lige. Smatramo da kao i prilikom osnivanja, sve strukture svih klubova treba da daju doprinos i da se uključe svi potrebni mehanizmi kako bi ABA liga funkcionisala na najvišem nivou. 

Budućnost Voli osuđuje sve nemile scene koje su obeležile finalnu seriju ABA lige. Nas interesuje samo košarka i bićemo deo ABA Lige isključivo pod uslovom da je jedini prioritet i cilj - košarka".

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 27. maj 2019, 12:21) - anonymous tosa [neregistrovani]

Buducnost dobro dosla

izadji mala izadji

(nedelja, 26. maj 2019, 01:34) - anonymous [neregistrovani]

Кошарка

Слажем се, ако вам је циљ да играте кошарку, онда само напред али ако опет хоћете да мутите онда је боље и да не почињете.