Zvezda sigurna protiv OKK Beograd

Košarkaši Crvene zvezde savladali su OKK Beograd sa 93:78 u meču devetog kola Grupe A Superlige Srbije.

Crveno-beli su opravdali ulogu favorita i ostali neporaženi posle devet kola takmičenja u grupi. Za Zvezdu meč nije imao takmičarski značaj jer je već obezbedila čelnu poziciju pred plej-of. OKK Beograd je trenutno na četvrtoj poziciji sa 11 bodova, tačnije zabeležili su dve pobede u dosadašnjem takmičenju.

Crveno-beli su već posle prvog perioda stekli dvocifrenu prednost koji nišu ispuštali do kraja meča. Do malog opuštanja je došlo u poslednjoj četvrtini kada je domaćin uspeo da smanji razliku.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Odžo sa 14 poena, Nenadić sa 13, Dobrić sa 12 i Faje sa 11. Kod domaćina najbolji je bio kapiten Simeunović sa 24 poena, Musić je postigao 14, a Stanić devez.

U poslednjem kolu pred plej-od Crvena zvezda dočekuje Borac, a OKK Beograd gostuje FMP-u.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво