Miciću novi ugovor u Efesu

Turska ekipa Anadolu Efes objavila je da je sa srpskim plejmejkerom Vasilijem Micićem produžila ugovor na dve godine. Micić je bio jedan od najzaslužnijih igrača za plasman Efesa u finale Fajnal-fora Evrolige.

Nakon odlične sezone, Micić i Efes produžili su saradnju do 2021. godine.

Turski klub je nedugo nakon poraza od CSKA u finalu Evrolige započeo rekonstrukciju tima za narednu sezonu, a prvi potez je produžetak ugovora srpskom plejmejkeru.

Micić je, sada već dve sezone, igrao na veoma visokom nivou u Evroligi, plasiravši se prethodno sa Žalgirisom, a sada sa Efesom na fajnal-for elitnog takmičenja.

Reprezentativac Srbije našao se na meti najvećih evropskih klubova poput Reala i Barselone, ali je izabrao da natavi saradnju sa Efesom.

Tokom karijere Micić je nastupao još za Megu, Bajern, Zvezdu i Tofaš. Filadelfija seventisiksersi su ga 2014. godine izabrali na NBA draftu kao 52. pika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво