Iznervirani košarkaš degažirao loptu u publiku i obezbedio poraz

Nesvakidašnja scena na meču finalne serije prvenstva BiH između Širokog Brijega i Sparsa (80:84). Ivan Karačić nakon trojke gostiju deganžirao loptu u publiku, zaradio tehničku i lišio svoju ekipu pokušaja da vrati trojku i produži meč.

Gosti iz Sarajeva napravili su brejk i poveli u finalnoj seriji sa 2:1, koja se igra do tri pobede, i imaju priliku da u nedelju osvoje šampionsku titulu.

U izuzetno uzbudljivom finišu gosti su poveli sa 83:80 trojkom Kenana Bajramovića, koji je pogodio dve sekunde pre kraja meča. Umesto brzog napada domaćih usledila je nepromišljena reakcija Ivana Karačića, koji je iznerviran ovom trojkom degažirao loptu u publiku, čime je zaradio tehničku grešku.

Time je lišio svoju ekipu pokušaja da za dve sekunde vrati trojku i produži meč.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво