Mršić: Znao sam da će Mario izabrati Srbiju

Selektor Hrvatske Veljko Mršić rekao je da je znao da će Mario Nakić izabrati da igra za reprezentaciju Srbije. Žao mi je, ali možda je i bolje ovako, rekao je Mršić za Indeks.

Mario Nakić je supertalentovani košarkaš Reala iz Madrida, a izabrao je da nastupa selekciju Srbije, iako je mogao da bira Hrvatsku ili Španiju.

"Još pre nekoliko dana sam znao da će izabrati Srbiju, tako da me ovo nije iznenadilo. Žao mi je, ali ovo je bilo očekivano. Probali smo sve, ali nije prošlo. Šta je tu je, idemo dalje. Možda je i bolje ovako. Bolje da za Hrvatsku igraju oni koji to žele, nego oni koji bi to radili iz nekog interesa. Neki cilj se mora poštovati", rekao je slektor Hrvatske Veljko Mršić za portal Indeks.

Mario Nakić rođen je u Beogradu i tu je živeo do 2015. godine. Prošao je mlađe kategorije Zemuna i Partizana, pre nego što se preselio u Real.

Na nedavno završenom finalnom turniru juniorske Evrolige proglašen je za najboljeg igrača. U finalu je Megi ubacio 33 poena, uz indeks korisnosti 44.

Otac mu je nekadašnji košarkaš Partizana Ivo Nakić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво