Jokić uvršten u najbolju petorku NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić uvršten je u najbolju petorku NBA, saopštila je najjača liga na svetu. Jokiću društvo u najboljih pet prave Kari, Harden, Džordž i Adetokumbo.

Veliko priznanje i nagrada za fantastičnu sezonu koju je odigrao Nikola Jokić dobio je od strane NBA lige.

Jokić je uvršten u najbolju petorku lige, a društvo mu prave Stef Kari, Džejms Harden, Janis Adetokumbo i Pol Džordž.

Nikola je u regularnom delu sezone beležio u proseku 20 poena, 10,8 skokova i 7,3 asistencije, dok je u plej-ofu imao 25 poena, 13 skokova i 8,4 asistencije u proseku, uz četiri tribl-dabla. 

Srpski centar u prvoj petorci NBA lige našao se ispred igrača kakvi su Durent, Embid, Irving, Lenard i Lilard, koji su se našli u drugih najboljih pet igrača lige.

Zanimljivo je da Lebron Džejms i Rasel Vestbruk čine tek treću najbolju petorku, zajedno sa Kembom Volkerom, Rudijem Goberom i Blejkom Grifinom.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи