Toronto izjednačio protiv Milvokija u finalu Istoka

Košarkaši Toronta pobedili su na svom parketu Milvoki bakse rezultatom 120:102 i izjednačili na 2-2 u finalnoj seriji Istočne konferencije. Toronto je tako nadoknadio zaostatak posle prve dve utakmice, pred povratak u Viskonsin na petu utakmicu.

Baksi su bolje otvorili utakmicu i tokom čitave prve četvrtine imali prednost, ali je Toronto odgovorio i možda odlučujuću seriju napravio krajem tog i početkom drugog dela igre.

Reptorsi su sa 13:0 u roku od nekoliko minuta došli do dvocifrene prednosti i potom uspevali da odbiju sve nalete rivala.

U dva navrata su gosti ozbiljnije pretili spustili razliku na "dva poseda", ali bi po pravilu tada sledio dobar period igre domaćeg sastava, koji se vraćao na 10+.

U redovima Toronta najefikasniji bio je Kajl Lauri sa 25 poena, uz pet skokova i šest asistencija, a odličnu pomoć imao je od Normana Pauela koji je počeo sa klupe, a koji je postigao 18 poena.

Poen manje uz sedam skokova postigao je Kavaj Lenard, kao i Mark Gasol, koji je uhvatio pet lopti i imao sedam uspešnih dodavanja.

Kod Baksa najbolji bio je Kris Midlton sa 30 poena, šest skokova i sedam asistencija. Janis Adetokunbo upisao je dabl-dabl sa 25 poena, 10 skokova i pet asistencija.

Sledeći meč na programu je u Viskonsinu, u noći između četvrtka i petka, od 2.30 po srednjoevropskom vremenu.

Poznat je već jedan finalista NBA lige - to je ekipa Golden stejt voriorsa koja je maksimalnim rezultatom pobedila Portland u finalu Zapadne konferencije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво