Dodik: Igokea napušta ABA ligu ako bude razgovora o Prištini

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik najavio je da će klub iz Laktaša istupiti iz košarkaške ABA lige ukoliko na Skupštini bude razmatrano učešće Prištine.

Prema njegovim rečima, postoji inicijativa da taj klub uće u regionalno takmičenje.

"Ovo je moj lični stav i govorim u svoje ime. Znam da postoji neka inicijativa da Priština uđe u takmičenje, međutim, znam i da takva ideja nema podršku klubova. Možda ima i onih koji bi to podržali. Moj stav po tom pitanju je jasan, ukoliko se o tome bude zvanično raspravljalo na Skupštini ABA lige Igokea će izaći iz takmičenja, izjavio je Dodik za portal srpskainfo.com.

Na predstojećoj Skupštini ABA razgovaraće se o eventualnom ulasku Olimpijakosa u ABA ligu, ali i o tenzijama između Crvene zvezde i Budućnosti posle finalne serije plej-ofa, kao i o ugovoru sa Evroligom, koji ističe sledeće godine.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи